Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
Promocje
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.
Polski Temat logo
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Opinie
  • Galeria
  • Kontakt

Menu

  1. Start
  2. Menu
Polski Temat logo
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Opinie
  • Galeria
  • Kontakt
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Opinie
  • Galeria
  • Kontakt
Zobacz promocje Schowaj promocje

Nowość Zamawiając przez internet, sam wybierasz promocje!

Promocja dla nowych

Otrzymaj 10 % rabatu na pierwsze zamówienie online
1. Wejdź w menu i dodaj swoje ulubione dania do koszyka.
2. W formularzu zamówienia, podaj swoje dane.
3. Otrzymasz SMS z jednorazowym kodem rabatowym na to zamówienie.

Promocja obowiązuje w: Dostawa i odbiór osobisty
Dostępność »

  • Poniedziałek:
  • Wtorek:
  • Środa:
  • Czwartek:
  • Piątek:
  • Sobota:
  • Niedziela:

Zbieraj pieczątki

Po każdym zamówieniu otrzymujesz pieczątkę. Uzbieraj 5 pieczątek. Po 5 zamówieniu online otrzymasz kod rabatowy o wartości 10% na kolejne zamówienie. Ciesz się ulubionymi daniami i oszczędzaj z każdym zamówieniem!

Promocja obowiązuje w: Na miejscu, dostawa i odbiór osobisty
Dostępność »

  • Poniedziałek:
  • Wtorek:
  • Środa:
  • Czwartek:
  • Piątek:
  • Sobota:
  • Niedziela:
Schowaj promocje
  • ZUPY
  • MAKARONY I PIEROGI
  • DANIA MIĘSNE
  • DODATKI

Menu

  • ZUPY
  • MAKARONY I PIEROGI
  • DANIA MIĘSNE
  • DODATKI

ZUPY

  • KREM Z POMIDORÓW Z ŚMIETANKĄ

  • AROMATYCZNY ROSÓŁ Z MAKARONEM

  • zupa tygodnia

    Zupa pieczarkowa
  • rosół z tortelin

MAKARONY I PIEROGI

  • 1.CANNNELLONI NADZIEWANE SZPINAKIEM ZAPIEKANE POD BESZAMELEM I MOZZARELLĄ

  • 2.CANNELLONI NADZIEWANE DYNIĄ I POREM Z DODATKIEM KURCZAKA ZAPIEKANE POD BESZAMELEM I MOZZARLLĄ

  • TORTELINI ZAPIEKANE W SOSIE SEROWYM Z SZYNKĄ

  • MAKARON FUSILLI ZAPIEKANY W SOSIE POMIDOROWYM Z PULPECIKAMI I SEREM

  • PIEROGI Z MIĘSEM OKRASZANE CEBULĄ

    PODAWANE Z SURÓWĄ Z BIAŁEJ KAPUSTY
  • SMAŻONE PIEROGI Z MIĘSEM

    PODAWANE Z SOSEM CZOSNKOWYM
  • PIEROGI PO KIJOWSKU

    NADZIEWANE TWAROGIEM, ZIEMNIAKAMI I DUSZONĄ NA MAŚLE CEBULKĄ. PODAWANE Z MASŁEM I SZCZYPIORKIEM
  • SMAŻONE PIEROGI PO KIJOWSKU

    PODAWANE Z SOSEM CZOSNKOWYM

DANIA MIĘSNE

  • DANIE TYGODNIA

    forszmak z kurczaka podawany z ziemniakami i surówka coleslaw
  • forszmak z kurczaka podawany z ciepła bagietką

  • ESKALOPKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ W SOSIE GRZYBOWYM

    PODAWANE Z ZIEMNIAKAMI PO STAROPOLSKU I SURÓWKĄ COLESLAW Z CZERWONEJ KAPUSTY
  • GULASZ WOŁOWY Z KASZĄ GRYCZANĄ I BURACZKAMI

  • łagodne pieczone skrzydełka z kurczaka

    podawane: pieczony ziemniak z twarożkiem i szczypiorkiem ,surówka z białej kapusty
  • PIECZONE SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA

    Plus ciepła bagietką
  • PIECZONE SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA NA OSTRO

    Plus ciepła bagietką
  • GOŁĄBKI NADZIEWANE MIĘSEM I RYŻEM W SOSIE POMIDOROWYM PODAWANE Z PUREE

    PODAWANE Z PUREE
  • kotlet schabowy po szwajcarsku

    nadziewany serem gouda i pieczarkami podawany z frytkami i surówka z kapusty plus sos czosnkowy
  • Kotlet schabowy podawany z ziemniakami i zasmażaną kapustą

  • POLĘDWICZKI Z KURCZAKA PANIEROWANE Z FRYTKAMI

    200 GR PIERSI PANEROWANEJ Z FRYTKAMI 200 GR PLUS KETCHUP
  • TRADYCYJNY KOTLET DE VOLAILLE Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ

    Z FRYTKAMI I SURÓWKAMI Z MARCHWI I coleslaw z czerwonej kapusty
  • kotleciki z piersi kurczaka nadziewane serem

    podawane z pure i surówką coleslaw z czerwonej kapust,sos cztery wyspy
  • KOTLET DE VOLAILLE ALA POLSKI TEMAT

    NADZIEWANY SERKIEM TYPU PHILADELHIA,POMIDOREM SUSZONYM, OLIWKAMI CZARNYMI I GRANA PADANO
    PODAWANY Z FRYTKAMI, SURÓWKĄ Z MARCHWI I SOSEM CZOSNKOWYM
  • PULPECIKI W SOSIE ŚMIETANOWO KOPERKOWYM Z PUREE

    Z PUREE I SURÓWKĄ Z MARCHWI

DODATKI

  • SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA

  • BURACZKI ZASMAŻANE

  • KAPUSTA ZASMAŻANA

  • PUREE Z ZIEMNIAKÓW

  • KASZA GRYCZANA NA SYPKO

  • coleslaw z czerwonej kapusty

  • FRYTKI

  • SURÓWKA Z ŚWIEZEJ KAPUSTY

  • Ketchup

  • Sos czosnkowy

  • sos czterwch wysp

Polski Temat logo
Leona Staniszewskiego 8/U1, 81-603 Gdynia
Telefon: +48 575 737 975
Mapa dojazdu

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko / Laktoza
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Ok

Promocje

Poznaj Nasze Promocje, bądź na bieżąco!

OK!